Despre noi

Firma noastra presteaza servicii de transport national si international pentru angajati (la si de la locul de munca), transport copii si elevi (excursii organizate), transport pentru evenimente, precum si transport colete si marfuri.

Realizam curse zilnice cu plecare din Romania in Austria, Germania, Olanda si Belgia. Si retur in Romania

Pentru a evita eventualele neplaceri legate de ocuparea locurilor, va recomandam sa faceti rezervarea biletelor cu doua sau trei zile inaintea calatoriei.

Cu o zi inainte de plecare, veti fi contactat pentru confirmare de persoana care se ocupa de traseul soferului, stabilind in felul acesta ultimele detalii. Ulterior, va lua legatura cu dumneavoastra si soferul.

Transportul se realizeaza de la adresa la adresa, fara costuri suplimentare. Acest lucru este valabil pentru toate destinatiile: Romania, Austria, Germania, Olanda sau Belgia.

Pentru transportul de colete si marfuri va rugam sa-i solicitati dispecerului toate detaliile legate de pret, timpul de ridicare si livrare al coletului.

Dispecerul, managerul de transport si soferii calificati sunt cei ce vor incerca sa fie mereu punctuali, sa va ofere siguranta si confort de la inceputul calatoriei si pana la destinatie.

Plata calatoriei se face direct la sofer, urmand sa primiti un bon fiscal pentru calatorie. Calatorii care doresc si factura fiscala sunt rugati sa comunice acest lucru atunci cand fac rezervarea pentru ca aceasta sa se afle deja in posesia soferului.

Transportul se realizeaza cu microbuze noi care beneficieaza de verificari frecvente. Acestea sunt spalate inainte de fiecare transport astfel incat transportul sa fie la cele mai inalte strandarde. De asemenea, fiecare microbuz din parcul nostru auto este dotat cu aer conditionat, sistem audio performant si scaune rabatabile pentru un plus de confort si pentru placerea calatoriei alaturi noi. Sistemul GPS pentru monitorizarea permanenta ne va permite sa va comunicam in orice moment informatiile pe ca ni le solicitati in legatura cu transportul.