Transport Europa

DESPRE NOI

Cine suntem?

Firma noastra presteaza servicii de transport national si international pentru angajati (la si de la locul de munca), transport copii si elevi (excursii organizate), transport pentru evenimente, precum si transport colete si marfuri.

Cursele noastre acopera Romania, Austria, Germania, Olanda si Belgia. Tur – retur. Rezervarea biletelor se poate face: telefonic sau prin aplicatia whatsapp, online – pe site-ul firmei (transporteuropa.ro) sau facebook.

Preţuri

   Preţurile sunt personalizate in functie de locul de plecare si de destinatie. Se ofera reducere pentru: achizitia biletelor dus-intors, pentru grupuri (minim 3 persoane) si pentru copii sub 14 ani.

In pretul biletului, fiecare pasager, poate aduce un bagaj de mana pe care il veti tine langa dumneavoastra si un bagaj suplimentar de maxim 40 kg care va fi depozitat in portbagaj

 

   Plata calatoriei se face direct la sofer, urmand sa primiti un bon fiscal pentru calatorie. Calatorii care doresc si factura fiscala sunt rugati sa comunice acest lucru atunci cand fac rezervarea pentru ca aceasta sa se afle deja in posesia soferului.

Informaţii transport

   Transportul se realizeaza cu microbuze noi care beneficieaza de verificari frecvente. Acestea sunt spalate inainte de fiecare transport astfel incat transportul sa fie la cele mai inalte strandarde. De asemenea, fiecare microbuz din parcul nostru auto este dotat cu aer conditionat, sistem audio performant si scaune rabatabile pentru un plus de confort si pentru placerea calatoriei alaturi noi. Sistemul GPS pentru monitorizarea permanenta ne va permite sa va  comunicam in orice moment informatiile pe ca ni le solicitati in legatura cu transportul.

 

Dispecerul, managerul de transport si soferii calificati sunt cei ce vor incerca sa fie mereu punctuali, sa va ofere siguranta si confort de la inceputul calatoriei si pana la destinatie.

Transport colete

Efectuam transport de colete si marfuri de la adresa la adresa, indiferent de dimensiuni (de la plicuri pana la colete de 3 tone).

Pentru transportul de colete si marfuri va rugam sa-i solicitati dispecerului toate detaliile legate de pret, timpul de ridicare si livrare al coletului.

Platformă auto

Transportam autoturisme și autoutilitare pe platforma, noi sau second hand.
Curse regulate inspre si dinspre: Germania, Austria, Belgia si Olanda.
Toate transporturile auto beneficiază de asigurare și CMR.

S.C. Va ducem unde doriti S.R.L., dispune de toate licentele si acreditarile necesare pentru o calatorie cat se poate de linistita si lipsita de incidente legale